Eco-Art Exhibition

Mirela Iordache - Mircea Nechita

Deschiderea Miercuri, 11 Decembrie 2013, de la 19.30 la 21.00

Novotel Bucharest City Centre

Miercuri, 11 Decembrie 2013, Melenia Art Gallery prezintă lucrarile artiştilor români Mirela Iordache si Mircea Nechita.

Ideea conceptuala a acestei expozitii a fost complementaritatea plastica, de forma si culoare, care sa puna in valoare prin alaturare stilurile atat de diferite ale protagonistilor

‘’Interferența dintre abstract și figurativ în lucrările mele, implică coexsitența la nivel narativ, a oniricului și propriei mitologii, trecere și recompunere personală, prin limbajul gestului și al dinamicii suprapunerii substraturilor...Formele create de mine, devin prin interferarea anatomiilor figurativului alături de abstract, ritm. Elementul figurativ este ca o extensie în pictura mea. Plecând din abstract, mă îndrept către un alt tip de scriitură. Focusez pe unghiuri ce îmi relevă anumite planuri cheie în lucările mele, ca și puncte dinamice, de interes” Mirela Iordache.

Mircea Nechita ne va surprinde, de asemenea, cu noua lui lucrare bazata pe tehnica geometrica. Picturile sale arată întotdeauna sensibilitatea și talentul său în mai multe forme de artă contemporană.

Durata expozitiei: 11 December 2013 - 07 Ianuarie 2014

Melenia Art Gallery
is the first Greek Art Gallery in Bucharest. Its objective is the presentation of worth seeing artists of contemporary art. Melenia Art Gallery hosts art classes and workshops in a bid to entertain an art lover community.