Nocturne - Marius Burhan

Marius Burhan - “Nocturna”

Deschidere Miercuri, 27 Mai 2015, de la 18.30 pana la 21.00

Galeria Ywalking- Calea Victoriei nr. 155, tronson 8, bloc D1, Etaj 1, Sector 1, Piata Victoriei, Bucuresti (Intrare pe Calea Buzesti, vis a vis Tarom)

Melenia Art Gallery prezinta miercuri, 27 mai 2015, o serie de noi lucrari a talentatului artist roman Marius Burhan, cu titlul "Nocturna" la galeria Ywalking. Lucrarile sunt picturi nocturne ale centrului vechi din Venetia, prin punctul de vedere al artistului roman.

Marius Burhan, dupa ce a trăit si a lucrat mai multi ani in Venetia, ar dori sa prezinte prin aceasta expozitie succesiunea de imagini ale orasului, de la natura si arta. «Lucrarea originala si interventia personala in proiect cauta sa plaseze obiectul “in afara cutiei”, in afara cercetarii abstractului, spre concretul realitatii, prin integrarea in aceasta chestiune pur spatiala a unei alte dimensiuni a timpului concret a contextului urban».

Marius Burhan este un artist complet, devotat muncii sale si caii de creatie pe care a ales-o. Tenacitatea si perseverenta lui il conduc spre experimente artistice inspirate; cercetarea sa continua se imbina cu controlul si stapanirea meseriei sale.

Melenia Art Gallery va prezenta, de asemenea, in acelasi timp, o expozitie de bijuterii artistice ale unor artisti greci.

Durata expozitiei: 27 Mai - 25 Iulie 2015
Program: Luni- Vineri 11.00 - 19.00 Sambata & Duminica: Inchis

Melenia Art Gallery
este prima Galerie de Arta Greceasca la București. Obiectivul sau este prezentarea unor artisti de arta contemporana care merita vazuti. Melenia Art Gallery gazduiește cursuri de arta si ateliere de lucru in incercarea de a sustine comunitatea iubitorilor de arta.